Skip to content

Bent u trouw bezoeker van onze website of lezer van ons magazine? Zou u best een steentje bij willen dragen aan de totstandkoming van dit unieke platform? Dat kan! U kunt vriend(in) worden van Stichting Veine. Vrienden zijn mensen die Stichting Veine een warm hart toedragen. Zij dragen jaarlijks financieel bij om de doelstellingen van Veine te verwezenlijken. Door Veine te steunen, steunt u als vriend(in) meteen de stichting die jaarlijks de winst van Veine als donatie ontvangen; Kids Unlimited.

Vriend worden kan al vanaf € 5,00 per maand! U kunt op een eenvoudige en veilige manier vriend worden door simpelweg onderstaand formulier in te vullen. U krijgt dan van ons een officiële machtiging toegestuurd.

ANBI: giften aftrekbaar van de belasting

Stichting Veine is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI erkende stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan een ANBI stichting kunnen sinds 2012 extra worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Vriendenacties

Vrienden krijgen een speciaal plekje in het grote Veine-hart. Wij nodigen vrienden uit op jaarlijkse bijeenkomsten, beurzen en andere gelegenheden. Wij zullen u bovendien met onze nieuwsbrief steeds op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.

Ik wil graag vriend(in) worden van Veine
Nummer vermelden zonder spaties
*Verplicht in te vullen
Back To Top
Ga naar de inhoud