Skip to content

De Leefstijlapotheker, voor de juiste dosis gezondheid

Juist geneesmiddelgebruik zorgt voor een optimaal resultaat, maar dagelijks geneesmiddelen gebruiken is een hele uitdaging en misschien ook niet altijd nodig.

De apotheker levert niet alleen de medicijnen maar ondersteunt ook bij het gebruik. Ik controleer of de voorgeschreven medicijnen geschikt zijn, of ze onderling te combineren zijn, ik controleer ook of ze samengaan met uw zelfzorgproducten zoals (kruiden)middelen, vitaminen en mineralen of voeding.

We weten steeds meer over de impact van leefstijl op het verloop van aandoeningen. Dit geldt voor hoge bloeddruk of diabetes type 2. Maar wist u dat leefstijl ook impact kan hebben op migraine, reumatische klachten en zelfs epilepsie?

Aanpassingen in voeding, beweging en omgaan met stress kunnen zorgen voor een aanpassing in medicijngebruik, soms zelfs zorgen voor minder medicijngebruik.

Deze kennis pas ik toe als leefstijlapotheker en wil ik graag met u delen. Eigen regie bij het omgaan met gezondheid, met een aandoening is belangrijk. Onze gezamenlijke expertise, die van u en die van mij, in de juiste balans: Pillen als het moet, Leefstijl waar het kan.

Waar dat kan zoek ik graag samen met u uit aan de hand van het Leefstijlroer. Daarmee wordt in kaart gebracht waar u (uw gezin) nu staat en welke stappen er gezet kunnen worden op weg naar een juiste balans tussen leefstijl en geneesmiddelen, met een optimale uitkomst voor ieders gezondheid.

Kijk voor meer info op  www.deleefstijlapotheker.nl

 

Back To Top
Ga naar de inhoud