Skip to content

MOOFIE zet mensen in beweging!


Evenementgegevens


“Hallo, ik ben Moofie”. Zo begroet deze Moofie beweegstick jou als je ‘m inschakelt. Moofie is een interactieve buis die je door kleurig licht, mondelinge instructies en vrolijke muziek tot bewegen motiveert. Het product is speciaal ontwikkeld om mensen (jong en oud) met een (beweeg)beperking op een aantrekkelijke en laagdrempelige uit te nodigen om te bewegen. De Moofie geeft gesproken beweegopdrachten en zegt precies wat je moet doen. Inmiddels is de Moofie al bij een kleine 400 zorglocaties ‘actief’.

Bewegen met de Moofie is nooit saai!

De Moofie brengt jou eenvoudig in beweging, zelfstandig of met een beetje begeleiding van vrijwilligers, personeel, vrienden of familie. Door gekleurde lampjes, geluidjes en bekende liedjes motiveert deze beweegstick je om te gaan en te blijven bewegen. Zittend, staand, liggend, alléén, met z’n tweeën of in een groep: het kan allemaal! Je neemt ‘m moeiteloos mee naar een kamer, afdeling of sportzaal.
Wanneer na het oefenen van een beweging de opdracht klinkt ‘Blijf bewegen tot de muziek stopt’, en de herkenbare muziek wordt ingezet, is bewegen geen opgave meer, maar gaat het als vanzelf. Bewegen met de Moofie wordt dan ook nooit saai! Naast bewegen kun je met de Moofie ook spellen doen en naar luisterverhalen luisteren die op de Moofie staan.

Wil jij meer weten over dit product kijk dan op de website of mail ons.
Op de VeineDAGEN kan je de Moofie zelf ervaren. We geven korte workshops van ca. 30 minuten (vrije inloop) en er is (tussentijds) bemanning bij de stand van Moofie (A-22). We zien je graag!

Back To Top
Ga naar de inhoud