Skip to content

EWTS Easy Wheelchair & Trike Service is in 2019 opgericht door Henry Honing (zelf rolstoel gebruiker) omdat hij zocht naar betaalbare producten om het leven in een rolstoel makkelijker te maken. Wij vinden het belangrijk dat producten eenvoudig, betaalbaar, vrijheid geven en veilig zijn. Goede service bij problemen vinden wij belangrijk en zal altijd zorgen voor een snelle actie mocht het nodig zijn.

EWTS levert de Sherpa – en Iconic E-Trike, de aankoppelbare handbikes die aan vrijwel elke rolstoel te koppelen zijn. De Trikes zijn door EWTS afgemonteerd en doorontwikkeld tot een mooie eenvoudige betaalbare handbike die eenvoudig mee te nemen is. Beide trikes zijn grotendeels gebouwd uit fietsonderdelen. Kleine reparaties zijn zelf – of door een fietsenmaker te maken. Zodat je niet altijd naar een dealer of fabrikant moet voor een dure reparatie.

EWTS heeft ook opvouwbare elektrische rolstoelen en opvouwbare scootmobielen van JBH Medical in het assortiment. JBH Medical is een toonaangevende fabrikant van opvouwbare elektrische rolstoelen gemaakt van 100% Carbon (model DC03=22 kg) of aluminium (model D11=27 kg) en is in 5 seconden in- of uitgevouwen. EWTS is de geautoriseerde distributeur van JBH Medical in Nederland.

Alle producten die EWTS levert, voldoen aan de CE certificering en verordening Medische hulpmiddelen ((EU) 2017/745 MDR)

Kijk op www.ewts.nl voor meer informatie of een proefsessie van een van onze producten.

Back To Top
Ga naar de inhoud