Skip to content

Twee beurzen in 2023

Inmiddels hebben al vier keer de VeineDAGEN georganiseerd in Gorinchem. In 2023 vieren we ons lustrum met een 5e editie. Tevens organiseren we ook een tweede beurs in Hardenberg. De wens om een tweede versie voor ouders en zorgprofessionals uit het Oosten en Noorden te organiseren kunnen we dit jaar eindelijk inlossen. Waar je ook woont in Nederland, je bent van harte welkom op de VeineDAGEN!

Evenementenhal Gorinchem is gelegen aan de A15. Parkeren kan op het parkeerterrein van de Evenementenhal Gorinchem. Tevens is Evenementenhal Gorinchem met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Gorinchem sta je met de Qbuzz Stadsbuzz 1 binnen 15 minuten voor de deur van de Evenementenhal.
ADRES EVENEMENTENHAL: FRANKLINWEG 2, 4207 HZ  GORINCHEM

De ruim opgezette beurshallen in Evenementenhal Hardenberg heeft een laagdrempelige sfeervolle ambiance. Ook hier is parkeren gemakkelijk op de ruime parkeerplaatsen. Je kan naar Evenementenhal Hardenberg reizen via Bus of Trein. Openbaar vervoer. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de dichtbij de hal: bus 30 – bus 598 – bus 80 – sneltrein RE20 – stoptrein RS20 – stoptrein RS21
ADRES EVENEMENTENHAL: ENERGIEWEG 2, 7772 TV HARDENBERG

Back To Top
Ga naar de inhoud