Skip to content

Workshops: Tovertafel, meer dan spelen

“Ontdek de wereld van Tover en de Tovertafel op de VeineDAGEN! Doe mee in onze interactieve workshop vol inspiratie en innovatie.

Bij Tover geloven we dat spelen meer is dan alleen vermaak. Het is een krachtig instrument om positieve impact te creëren voor spelers met cognitieve uitdagingen. Met onze interactieve Tovertafel stimuleren we niet alleen plezier en vermaak, maar ook sociale interactie, beweging en ontwikkeling.

Tijdens de workshop laten we je kennismaken met de essentie van Tover en de Tovertafel. We delen onze unieke co-design aanpak -hoe we met locaties samen spellen ontwikkelen-. Met co-design : in nauwe samenwerking met zorgmedewerkers en de spelers.), vertellen je meer over de gedachte achter onze spellen, geven je tips om de Tovertafel aan te laten sluiten bij ontwikkeldoelen en leggen uit hoe je attributen kan gebruiken tijdens het spelen. Wist je bijvoorbeeld dat je met een transparant bakje water de beleving van Vijver nog sterker kan maken? En dat je met een vliegenmepper de mollen kunt slaan als je minder mobiel bent? Ook is er tijdens de workshop ruimte om ervaringen te delen met andere bezoekers.

Mis deze unieke kans niet om de wereld van Tover en de Tovertafel te ontdekken op de VeineDAGEN. Kom naar de workshop en laat je inspireren door de kracht van spelen!”

Back To Top
Ga naar de inhoud